Ke 25.9.   Klo 18:00 Nurmijärvellä Saarisilla (katso osoite sähköpostista tai tekstaa aluevastaavalle)

”Vuoden mittaan on esitetty erilaisia ideoita siitä, miten kerhon toimintaa voisi järjestellä alueellamme. Nyt syyskauden alkaessa olisikin hyvä aika keskustella siitä, millaisia odotuksia ja toiveita jäsenistöllä on kerhon ja yhteisen toimintamme suhteen.

Päätimme alueen vastuuhenkilöiden kanssa, että aloitetaan suunnittelu kokonaan puhtaalta pöydältä. Laitetaan kaikki legot pöydälle ja katsotaan yhdessä, mitä niistä haluamme rakentaa.”  Näillä sanoilla Mika Saarinen kutsuu meidät kotiinsa.

 

 

Hyvinkää-alueen historia

Lyhyesti
Aloitettu: syksyllä 2008

Aluevastaavat:
Keppis 2008-2015
Kasunoja 2009-2014
Anu tiimeineen 2016-

Kokoontumispaikat:

Sveitsinhovin Teboil

Helluntaiseurakunnan piharakennus

Markun asunto maalla talvi 2016-2017

Hyvinkään ev.lut seurakunnan Peräkammari joulukuu 2017 – maaliskuu 2018

Kerviset Oy:n halli Järvenpäässä huhtikuu 2018 – joulukuu 2018
Sveitsinhovin TB ja Kerviset Oy:n halli vuorotellen tammikuu 2019 – toukokuu 2019

 

Pitkästi

Niinkus tiedetään, alussa oli suo, kuokka ja Jussi… tai ainakin GR alueita niukalti. Helsinki, Tampere ja Lahti ovat olleet jo kauan. Riihimäellä asuvalle kaikkiin mainittuihin paikkoihin matka kävi prätkällä yhtä nopeasti – kaikki yhtä kaukana.

2007 Käpysten pariskunta muutti Järvenpäähän. Heillekin matka Helsinkiin oli valovuoden päässä ja suunnittelivat Pekka ”Keppis” Karjalaisen kanssa omaa aluetta. Jäsenistöä kun löytyi Järvenpäästä, Keravalta, Rajamäeltä, Riihimäeltä, Hyvinkäältä ym. Hyvinkään päättivät keskuspaikaksi. Keppis alkoi luotsata Hyvinkää-Riihimäki alueen kokoontumisia syksyllä 2008.

Keppiksen kaverina alueen toisena aluevastaavana oli Kai ”Kasunoja” Suonoja. Kasunoja innostui myöhemmin eak-kouluttamisesta ja jätti aluevastaavan työt. Keppiskin ilmoitti uusista haasteista loppuvuonna 2015. Kerholaiset pyörittelivät peukaloitaan kädet ristissä. Muodostui tiimi: Tiedottajaksi Juha Endén, Road Captainiksi Kari Kallio, riparivastaavaksi Markku Kymäläinen ja nettisivujen päivittäjäksi Seppo Ingberg. Hyvä tiimi apuna Anu Endén lupautui aluevastaavaksi alkaen 1.1.2016.

Alkuun oli kokoonnuttu Teboil Sveitsinhovin rahtariklubissa, jossa on myöhemminkin silloin tällöin nähty. Heikki Kiharapään ansiosta kokoontumisia jatkettiin helluntaiseurakunnan piharakennuksessa. Sen jälkeen ollaan kokoonnuttu Markku Kymäläisen maaseutuasunnossa, Evankelis Luterilaisten ”peräkammarissa”, Kerviset Oy:n tiloissa, Tebois Sveitsinhovissa.

Nykyään Hyvinkään alue on muodostunut enempi Keski-Uusimaa alueeksi, kuin Hyvinkää-Riihimäki alueeksi. Riihimäkeläiset kokevat olonsa kotoisaksi Hämeessä. Jäseniä alueella on karvan alle 50 henkilöä. Kerhoilloissa juodaan kahvia/teetä, jutellaan mukavia, joskus aiheestakin. Ja rukoillaan. Tervetuloa mukaan!

Aluevastaava

Anu Endén
hyvinkaa (at) gospelriders.fi
+358 50 566 4974

Tiedotus- ja jäsenrekisterivastaava

Juha Endén
hyvinkaa (at) gospelriders.fi
+358 40 718 5826