Keski-Uusimaa

(Ent. Hyvinkää)

 Klo 18:00 Kerhoillat parittomien viikkojen tiistait Tuusulassa Kirkkotuvalla. Kirkkotie 34, 04310 Tuusula. Punainen tupa parkkipaikan ja järven välissä, kirkon vieressä.

 

 

2024

Vielä kokoonnutaan:

 Toukokuu: 7. ja 21.

Muita tapahtumia:

Toukokuun 5. pvä on Helsingissä motoristikirkko ja sinne kaivataan avustajia. Ilmoita aluevastaavalle, jos haluat mennä avuksi, annan yhteystiedot Hannu Häivölälle tai ota häneen itse suoraan yhteyttä.

 Toukokuun 12. pvä on kevätkokous Larsmossa. <–ilmottaudu. Jos haluat vetää letkaa tänne, ilmoita aluevastaaville.

Toukokuun 18. pvä on HMKP Lahdessa. Jos olet valmis johdattelemaan gr-ystäviä tänne, ilmoita aluevastaaville.

Kevään odotetuin on tietenkin mpeak keski-Uusimaa. 1.6. Nurmijärvellä alkaen klo 9:00. Lisätietoja ilmoittautumislinkissä —> Ilmottaudu pian!

 

 

Mitä kesän muihin ajeluihin tulee, niin niistä tulee tänne tietoa, kun joku ilmoittaa halukkuuttaan lähteä ja vetää letkan jonnekin.

 

Anu Endén

Anu Endén

aluevastaava

Juha Endén

Juha Endén

tiedottaja

keski-uusimaa@gospelriders.fi

Keski-Uusimaan alueen historia

Lyhyesti

Aloitettu: syksyllä 2008 Hyvinkään alueena

2019 lopulla nimi vaihtui Keski-Uusimaan alueeksi.

Aluevastaavat:

Keppis 2008-2015

Kasunoja 2009-2014

Anu tiimeineen 2016-2019

Anu ja Juha 2020-

Kokoontumispaikat:

Sveitsinhovin Teboil

Helluntaiseurakunnan piharakennus

Markun asunto maalla talvi 2016-2017

Hyvinkään ev.lut seurakunnan Peräkammari joulukuu 2017 – maaliskuu 2018

Kerviset Oy:n halli Järvenpäässä huhtikuu 2018 – joulukuu 2018

Sveitsinhovin TB ja Kerviset Oy:n halli vuorotellen tammikuu 2019 – toukokuu 2019

Koronatauko

Kirkkotupa Tuusulassa syksystä 2021

Pitkästi

Niinkus tiedetään, alussa oli suo, kuokka ja Jussi… tai ainakin GR alueita niukalti. Helsinki, Tampere ja Lahti ovat olleet jo kauan. Riihimäellä asuvalle kaikkiin mainittuihin paikkoihin matka kävi prätkällä yhtä nopeasti – kaikki yhtä kaukana.

2007 Käpysten pariskunta muutti Järvenpäähän. Heillekin matka Helsinkiin oli valovuoden päässä ja suunnittelivat Pekka ”Keppis” Karjalaisen kanssa omaa aluetta. Jäsenistöä kun löytyi Järvenpäästä, Keravalta, Rajamäeltä, Riihimäeltä, Hyvinkäältä ym. Hyvinkään päättivät keskuspaikaksi. Keppis alkoi luotsata Hyvinkää-Riihimäki alueen kokoontumisia syksyllä 2008.

Keppiksen kaverina alueen toisena aluevastaavana oli Kai ”Kasunoja” Suonoja. Kasunoja innostui myöhemmin eak-kouluttamisesta ja jätti aluevastaavan työt. Keppiskin ilmoitti uusista haasteista loppuvuonna 2015. Kerholaiset pyörittelivät peukaloitaan kädet ristissä. Muodostui tiimi: Tiedottajaksi Juha Endén, Road Captainiksi Kari Kallio, riparivastaavaksi Markku Kymäläinen ja nettisivujen päivittäjäksi Seppo Ingberg. Hyvä tiimi apuna Anu Endén lupautui aluevastaavaksi alkaen 1.1.2016. Vuodesta 2020 Anu on aluevastaava ja Juha tiedottaja.

Alkuun oli kokoonnuttu Teboil Sveitsinhovin rahtariklubissa, jossa on myöhemminkin silloin tällöin nähty. Heikki Kiharapään ansiosta kokoontumisia jatkettiin helluntaiseurakunnan piharakennuksessa. Sen jälkeen ollaan kokoonnuttu Markku Kymäläisen maaseutuasunnossa, Evankelis Luterilaisten ”peräkammarissa”, Kerviset Oy:n tiloissa, Tebois Sveitsinhovissa. 2020 etsitään paikkaa, jossa voimme säännöllisesti kokoontua.

Nykyään Hyvinkään alue on muodostunut enempi Keski-Uusimaa alueeksi, kuin Hyvinkää-Riihimäki alueeksi. Riihimäkeläiset kokevat olonsa kotoisaksi Hämeessä. Hyvinkään alue näin ollen vaihtoi nimensäkin Keski-Uusimaan alueeksi vuoden 2019 lopulla. Jäseniä alueella on karvan alle 50 henkilöä. Kerhoilloissa juodaan kahvia/teetä, jutellaan mukavia, joskus aiheestakin. Ja rukoillaan. Tervetuloa mukaan!