Motoristit hengenpelastajina – tavoitteena 3000 hengenpelastusta

Suomen Motoristit ry eli SMOTO on tehnyt jo pitkään yhteistyötä SPR:n Veripalvelun kanssa. Nyt tuhansien ihmisten hengen pelastanut monivuotinen kampanja, missä motoristit kerhoittain kisaavat luovuttamalla verta, on uudistumassa. Vuosia toiminut ”Verta pakkiin -hallitusti” -kampanja on päättynyt ja myös Gospel Riders -kerhon jäsenten verenluovutukset kirjautuvat SPR:n Veripalvelun nettisivujen kautta.

SPR Veripalvelun kanssa on ideoitu nykyaikainen sähköinen kampanjamuoto, joka tukeutuu SPR:n uuden tietopalvelun käyttöön ja kutsuu mukaan kaikki suomalaiset motoristit ja kerhot jäsenyydestä riippumatta. Uusi kampanja ja toimintamalli näkyy teemoilla ”Verestä hyviä muistoja” ja ”#hengenpelastaja”. Samalla SMOTO ja SPR Veripalvelu jatkavat yhteistyösopimusta kahden vuoden jatkosopimuksella. 

Tämän vuoden kampanja päättyy 31.10.2019. Jatkossa kampanja-aika on aina kalenterivuosi. 

Lisätietoja verenluovutuksesta osoitteesta https://www.veripalvelu.fi/

Kiitokset näistä yhteisistä vuosista ja Taivaan Isän runsasta siunausta sekä turvallisia kilometrejä jokaiselle kerhomme jäsenelle!

Jari Söder / GR -verenluovutusyhteyshenkilö