Jäsenmaksuista infoa: 

jäsenkortti

Kaikki jäsenmaksulaskut on nyt viimeinkin saatu lähtemään. Tarkkaile siis sähköpostiasi.

Jos et ole saanut laskua, tarkista myös roskapostikansio.

Jos laskua ei ole tullut, tai siinä on jotain virheitä tai puutteita, ota yhteys jäsensihteeriin.

Jotkut ovat saattaneet saada oman laskunsa kahteen kertaan. Pahoittelen sitä. Kun naksuttelee koneella lähtemään yksitellen melkein 1000 laskua, saattaa virheitäkin tulla. Ajatuksen pienikin herpaantuminen kesken työn johti monesti tilanteeseen, jossa en ollut varma klikkasinko jo laskun lähetysnappia vai en, ja seurauksena saattio olla tuplalaskun lähettäminen.

MUISTA EDELLEEN ALLA OLEVAT TÄRKEÄT OHJEET KOSKIEN KAIKKIA GOSPEL RIDERS KERHON LASKUJEN MAKSAMISTA:

Älä missään tapauksessa maksa mitään Gospel Riders laskuja ”varmuuden vuoksi” millään muulla viitenumerolla (kuten edellisen vuoden laskun viitteellä tai puolison viitenumerolla jne…)!
Älä myöskään missään tapauksessa maksa sitä ilman viitenumeroa viestikenttään jotain kirjoittaen! (Ulkomailta maksettaessa tarvitaan oiken viitenumeron lisäksi oikea pankin BIC koodi)
VAIN OIKEALLA, KYSEISESSÄ LASKUSSA OLEVALLA VIITENUMROLLA, MAKSETUT LASKUT KIRJAUTUVAT OIKEIN MYÖS JÄSENREKISTERIIN. KAIKKI VÄÄRIN MAKSETUT LASKUT AIHEUTTAVAT MITTAVAA YLIMÄÄRÄISTÄ SELVITYSTYÖTÄ SEKÄ TALOUSVASTAAVALLE, ETTÄ JÄSENSIHTEERILLE JA PAHIMMASSA TAPAUKSESSA JÄÄVÄT KOKONAAN TUNNISTAMATTA MAKSETUKSI JÄSENMAKSUKSI.

MYÖS MUUTA LASKUT (kuin jäsenmaksulaskut) LÄHETETÄÄN JÄSENREKISTERIN KAUTTA. Siksi samat ohjeet koskevat niitäkin.

Lasku tulee oletusarvoisesti sähköpostitse henkilön jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vain ne, jotka ovat sitä erikseen pyytäneet, saavat laskun kirjeitse. Tämä siksi, että noin tuhannen laskun lähettäminen kirjeitse on mittava ponnistus jäsensihteerille, sekä aiheuttaa turhia kustannuksia kerholle.
* Pidä siis huoli, että sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä ajan tasalla. Jos olet vaihtanut osoitetta viimeisen vuoden tai parin aikana, etkä ole varma oletko ilmoittanut uuden
osoitteen jäsensihteerille, tee se nyt.
* Pidä myös huoli siitä, että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä (Myös ”Lähetetyt” kansiossa ja ”Roskakori” kansiossa olevat viestit täyttävät sähköpostilaatikkoa).
Koska tämä viesti ei kuitenkaan mene kaikille (juuri virheellisen tai puuttuvan sähköpostiosoitteen vuoksi tai koska vastaanottajan sähköpostilaatikko on täynnä), vaikka sen kaikille rekisterissä oleville kerhon jäsenille lähetin, olisin kiitollinen jos pitäisitte tätä asiaa nyt esillä ja keskustelisitte tuntemienne kerholaisten kanssa siitä, ovatko he saaneet tämän viestin. Ja jos eivät ole, kertositte mitä olen tässä teille kertonut, ja ohjaisitte ottamaan yhetyttä minuun.

Siunausta toivottaen
Pekka ”Vespa” Vesamäki
Jäsenkirjuri
Gospel Riders Tampere

jasensihteeri@gospelriders.fi
pekka.vesamaki@gospelriders.fi