MOJ-meeting Hollolassa 13.–15.7.2018

 

Gospel Riders –moottoripyöräkerhon Lahden osasto toivottaa kerholaiset ja muut motoristit lämpimästi tervetulleiksi kesän 2018 Message Of Joy –meetingiin (MOJ). Tapahtumapaikka sijaitsee keskellä kauneinta Hämettä, noin 16 kilometriä Lahdesta. Osoite on:

Siikaniemen kurssikeskus, Siikaniementie 210, Hollola.

MOJ 2018 tarjoaa mainion ympäristön lisäksi hyvää seuraa, monipuolista ohjelmaa ja sinulle maistuvaa ruokaa. Hengen ravintoa tarjoilevat GR-kerhon omat motoristipastorit ja musiikissa palvelevat useat kokoonpanot ja artistit Lahden seudulta.

Saunat ovat käytettävissä perjantai- ja lauantai-iltoina ja grillillä voi käristellä makkaraa. Paikanpäältä voi ostaa makkaraa, juomaa ja pientä naposteltavaa

Paikalle voi saapua perjantaina 13.7. klo 14 alkaen. Päärakennuksessa sijaitseva vastaanottopiste on perjantaina auki klo 23 saakka. Sen jälkeen saapuvat voivat saada palvelua soittamalla alla olevaan puhelinnumeroon.

Ilmoittautumisen jälkeen viikonlopuksi tai yöksi tulevat voivat parkkeerata pyöränsä oman majoituspaikkansa läheisyyteen — kunhan kulkureitit pysyvät vapaina! Päiväkävijät pysäköivät yleiselle parkkipaikalle.

Tapahtumaan osallistuvia pyydetään saapumaan paikalle pyörä tankattuna, koska lauantai-iltapäivän ajeluille lähdettäessä ei poiketa bensa-asemalle. Lähimmät bensikset ovat 14 kilometrin päässä Salpakankaalla. Kiertoajelut ovat erikseen asfaltti- ja sorapyörille.

 

Tervetuloa Siikaniemeen!

 

Yhteystietoja:

PeeTee Juntumaa, 041 430 3000          Ohjelmaan liittyvät asiat

Sirpa Virta, 040 721 8502                       Käytännön asiat

Päivi Karjunen, 040 061 7629               Vastaanotto