Tervetuloa Hollolaan

MOJ 2018 -tapahtumaan 13.-15.7.2018

Siikaniemen päärakennus

Ilmoittautuminen (21.6.2018 mennessä)

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia täyttää

Majoitus

Sisämajoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa tai yhteismajoituksena joko luokkahuoneissa (patja kurssikeskukselta) tai vaatimattomassa BP-(partio)majassa (patja kurssikeskukselta). Huom: BP-maja on vain miehille. Vuodepaikat on varattavissa vain koko ajaksi, mutta yhteismajoituksesta voi varata paikan myös vain yhdeksi yöksi. Jos et tarvitse majoitusta etkä ruokailuja, valitse "Ei majoitusta eikä ruokapakettia". Jos kuitenkin tahdot osallistua ruokailuihin, voit valita pelkän ruokapaketin. Jos osallistut ruokailuihin vain osan aikaa niin maksu suoritetaan paikan päällä GR:n ilmottautumispisteellä (esim. lounas 10 €). Imoita kuitenkin osa-aikaruokailu erikseen lomakkeen lopussa olevilla päiväkohtaisilla valintaruuduilla.  Lapsen majoitus- ja ruokailumaksut ovat 50% näistä hinnoista. Ilmoita lisätietoja-kentässä jos ilmottautujana on lapsi.

Liinavaatteet (lakanat, tyynyliina, iso ja pieni pyyhe) 7€/henkilö.

En varaa majoitusta lainkaan, mutta osallistun(-mme) aterioille seuraavina päivinä (yksittäisistä ruokailuista maksu suoritetaan paikan päällä GR:n ilmottautumispisteellä):

Musta V-aukkoinen luomupuuvillainen T-paita MOJ 2018 -logolla 20€. Paitoja on rajoitettu määrä.

Ilmoita lisätietoja kentässä tilaamasi paidan/paitojen määrä ja koko/koot (S/M/L/XL/2XL/3XL). Paitojen luovutus Siikaniemessä.

 

Luettele seuraavassa "Lisätietoja" kentässä mahdolliset ruoka-aine allergiat ja kerro muut mahdolliset tärkeäksi kokemasi lisätiedot liittyen tähän ilmoittautumiseen.

 

Maksaminen ja ilmottautumisen vahvistaminen

Lähetä ilmottautumisesi alla olevalla LÄHETÄ-painikkeella. Ilmottautumisen vahvistamiseksi valitsemasi kokonaisuuden maksu tulee suorittaa kerhon pankkitilille kahden viikon kuluessa ilmottautumisesta.

Kerhon pankkitilinumero:

Gospel Riders Ry, FI50 4503 0010 2263 34.

TÄRKEÄÄ: Kirjoita maksun viestikenttään: MOJ 2018 ja Osallistujien nimet.

 

Siikaniemen majoitusrakennus

Siikaniemen BP-maja

Siikaniemen BP-majan mukavuudet

Siikaniemen saunarakennus

Siikaniemen grillikatos

Siikaniemen uimaranta