MOJ Meeting 2020 keskellä Suomea.

TAPAHTUMA ON PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI

Teemana: Message of Joy – Jotta … teidän ilonne tulisi täydelliseksi. Joh. 15:11.

 

Gospel Riders -moottoripyöräkerhon oma, kaikille avoin koko perheen päihteetön kokoontumisajo MOJ Meeting järjestetään 3.–5.7.2020 kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen. Peurunka tarjoaa hyvät puitteet kokoontumiselle ja se on paikka, jossa olemme ihmisten ilmoilla. Lisäksi meille on varattu siellä omatkin kokoontumistilat Peurunka Areenalta.
Varsinaista ilmoittautumista tapahtumaan ei erikseen ole mutta jokainen varaa majoituksensa itse. Varaukset tehdään huonekohtaisesti Peurungan kylpylähotellin sivuston kautta osoitteessa https://booking.peurunka.fi/reserve. Käytä meille annettua alennuskoodia ALL-MOTORISTIT varauksen yhteydessä saadaksesi valitsemasi majoitusvaihtoehdon

Peurungan kanssa ennalta sovittuun tarjoushintaan.

Majoitusvaihtoehdot ovat runsaat; telttamajoituksesta, ryhmä- ja rivitaloasuntojen kautta aina hotellimajoitukseen asti. Alla muutama esimerkki majoitusvaihtoehdoista. Vaihtoehtojen runsauden vuoksi majoitushinnat esitetään tässä 2 hengen huoneissa henkilöä ja vuorokautta kohti. Tarkemmat tiedot päivittyvät myöhemmin.
• Kylpylähotelli, 2 hh, 54,50 €/ hlö/ vrk,
• Peurunkapihan rivitalohuoneet, 2 hh, 44,50€/hlö/vrk,
• Huoneistohotelli Peurantähti, 2 hh, 75,00 €/hlö/vrk (Huoneistoon kuuluu mm. oma sauna. Majoittua voi enintään 4 henkilöä, jolloin hinta/hlö on edullisempi, 3 henkilöä 55 €/hlö/vrk tai 4 henkilöä 50 €/hlö/vrk).

Booking.peurunka-sivujen kautta varauksen tekeminen tapahtuu huonekohtaisesti, yksittäisiä mies- tai naispaikkoja ei voi varata. Niiden varausten osalta järjestäjien yhteyshenkilö Martti Jantunen (yhteystiedot alla) ottaa vastaan varaukset.

Majoitushintoihin sisältyvät aamiainen sekä kylpylän vapaa käyttö (paitsi telttamajoituksessa).

Kylpylähotellin, rivitalohuoneiden tai huoneistohotellin majoituspakettien ostajille on tarjolla ennakkovaraajan etuna majoituksen yhteydessä buffet pöydästä lounas ja päivällinen -paketit: 1 lounas ja 1 päivällinen, hinta 35 €/hlö tai 2 lounasta ja 2 päivällistä, hinta 70 €/hlö. Ennakkovaraajan edun saa tekemällä majoitus- ja ruokailupakettivaraukset 12.6.2020 mennessä.

Telttamajoitusta ei voi varata em. booking.peurunka-sivulta. Ruokailupaketteja ei myöskään voi varata nettivarauksen yhteydessä, joten näistä varaajan tulisi olla erikseen yhteydessä hotelliin, peurunka@peurunka.fi tai puh. 020 751 6300. Tai sitten majoitusvarauksen voi tehdä soittamalla / sähköpostitse Peurunkaan em. yhteystiedoilla ja  ilmoittaa samalla ruokailupaketin varauksesta.

Telttamajoitus on mahdollista omin teltoin Kylpylähotelli Peurungan alueella. Hinnat: 1 yö 20 €/hlö ja 2 yötä 25 €/hlö. Hinta sisältää kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön. Telttailijoille aamiaisen hinta on 10 €/hlö/kerta.

Jos MOJ 2020 tapahtumasta tulee kysyttävää niin Gospel Riders Jyväskylän alueelta tiedusteluihin vastaa Martti Jantunen puh.040-5011762 tai martti.jantunen@kolumbus.fi.

Ohjelmasta

Viikonlopun ohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta perinteiset ajelulenkit kuuluvat asiaan, samoin runsaasti hengellistä antia ja motoristien yhteyttä. Lisäksi kaikki Peurungan https://peurunka.fi/ aktiiviteetit — kuntopolut, korsumuseo, kylpylä, erilaiset hoidot jne. — ovat MOJ Meetingin ohjelman lomassa käytettävissä. Hoitoja voi ostaa omalla kustannuksella. Alueella on myös muita tapahtumia, joten lauantaina voi seurata ja osallistua joukkueella saunanlämmityksen MM-kilpailuun.

MOJ-tapahtuma alkaa perjantaina klo 17:00 päivällisellä jatkuen klo 19:00 iltatilaisuudella ja päättyy sunnuntaina Laukaan kirkossa klo 13:00 alkavaan motoristikirkkoon ja kirkkokahveihin.

Musiikista vastaavat:

Maisa & Original Sound (https://fi-fi.facebook.com/Maisa.Original.Sound/) ja

sekä Gospel Brothers (https://www.facebook.com/thegospelbrothers/).
Illan kokoukset pidetään Peurunka Areenalla.

Lisätietoja ja tarkennusta ohjelmasta ja muusta julkaistaan näiden nettisivujen kautta www.gospelriders.fi

MOJ-paita ja -tarrat ovat myynnissä kerhokaupan kautta. Tuotteita myydään ainakin Keski-Suomen MP-näyttelyssä, jos myytävää jää, niin myös kesällä MOJ2020 tapahtumassa. Ostamalla näitä tuotteita mahdollistat kaikille pääsymaksuttoman MOJ kokontumisen ensi kesänä Peurungassa !