MOJ Meeting 2020 keskellä Suomea

 

Gospel Riders -moottoripyöräkerhon oma, kaikille avoin koko perheen päihteetön kokoontumisajo MOJ Meeting järjestetään 3.–5.7.2020 kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen. Peurunka tarjoaa hyvät puitteet kokoontumiselle ja se on paikka, jossa olemme ihmisten ilmoilla. Lisäksi meille on varattu siellä omatkin kokoontumistilat Peurunka Areenalta.
Varsinaista ilmoittautumista tapahtumaan ei erikseen ole mutta jokainen varaa majoituksensa itse Peurungan kylpylähotellin sivuston kautta osoitteessa https://booking.peurunka.fi/reserve. Käytä meille annettua alennuskoodia ALL-MOTORISTIT varauksen yhteydessä saadaksesi valitsemasi majoitusvaihtoehdon

Peurungan kanssa ennalta sovittuun tarjoushintaan.

Majoitusvaihtoehdot ovat runsaat; telttamajoituksesta, ryhmä- ja rivitaloasuntojen kautta aina hotellimajoitukseen asti. Alla muutama esimerkki majoitusvaihtoehdoista. Vaihtoehtojen runsauden vuoksi majoitushinnat esitetään tässä 2 hengen huoneissa henkilöä ja vuorokautta kohti. Tarkemmat tiedot päivittyvät myöhemmin.
• Kylpylähotelli, 2 hh, 54,50 €/ hlö/ vrk,
• Peurunkapihan rivitalohuoneet, 2 hh, 44,50€/hlö/vrk,
• Huoneistohotelli Peurantähti, 2 hh, 75,00 €/hlö/vrk (Huoneistoon kuuluu mm. oma sauna ja sinne voi majoittua 4 henkilöä, jolloin hinta/hlö on edullisempi).
Majoitushintoihin sisältyvät aamiainen sekä kylpylän vapaa käyttö (paitsi telttamajoituksessa). Päiväkävijöiden ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja he voivat halutessaan ostaa ruokapaketin hotellin vastaanotosta.

Telttamajoitusta ei voi varata em. booking.peurunka-sivulta. Ruokailupaketteja ei myöskään voi varata nettivarauksen yhteydessä, joten niistä varaajan tulisi olla erikseen yhteydessä hotelliin, peurunka@peurunka.fi tai puh. 020 751 6300. Tai sitten majoitusvarauksen voi tehdä soittamalla / sähköpostitse Peurunkaan em. yhteystiedoilla ja  ilmoittaa samalla ruokailupaketin varauksesta.

Jos MOJ 2020 tapahtumasta tulee kysyttävää niin Gospel Riders Jyväskylän alueelta tiedusteluihin vastaa Martti Jantunen puh.040-5011762 tai martti.jantunen@kolumbus.fi.

Ohjelmasta

Viikonlopun ohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta perinteiset ajelulenkit kuuluvat tietysti asiaan. Lisäksi kaikki Peurungan https://peurunka.fi/ aktiiviteetit — kuntopolut, korsumuseo, kylpylä, erilaiset hoidot jne. — ovat MOJ Meetingin ohjelman lomassa käytettävissä. Hoitoja voi ostaa omalla kustannuksella.

Musiikista vastaavat:

Maisa & Original Sound (https://fi-fi.facebook.com/Maisa.Original.Sound/) ja

sekä Gospel Brothers (https://www.facebook.com/thegospelbrothers/).
Illan kokoukset pidetään Peurunka Areenalla.

Lisätietoja ja tarkennusta ohjelmasta ja muusta julkaistaan näiden nettisivujen kautta www.gospelriders.fi

MOJ-paita ja -tarramallit jotka tulevat myyntiin kerhokaupan kautta  lähiaikoina. Tuotteita myydään myös ainakin Helsingin ja Jyväskylän  mp-näyttelyissä. Ostamalla näitä tuotteita mahdollistat kaikille pääsymaksuttoman MOJ 2020 kokoontumisen ensi kesänä Peurungassa