MOJ Meeting 2021 keskellä Suomea.

Teemana: Message of Joy – Jotta … teidän ilonne tulisi täydelliseksi. Joh. 15:11.

 

Tervetuloa MOJ 2021 tapahtumaan

Gospel Riders -moottoripyöräkerhon oma, kaikille avoin koko perheen päihteetön kokoontumisajo MOJ Meeting järjestetään 2.–4.7.2021 kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen. Peurunka tarjoaa hyvät puitteet kokoontumiselle ja se on paikka, jossa olemme Peurungan alueella näkyvillä kristittyinä motoristeina ” ihmisten ilmoilla”. Lisäksi meille on varattu siellä omat kokoontumistilat Peurunka Areenalta omia kokoontumisiamme varten.

Majoitusvaraukset ja tapahtumaan osallistuminen

Varsinaista ilmoittautumista tapahtumaan ei erikseen ole mutta jokainen varaa majoituksensa itse. Varaukset tehdään huonekohtaisesti Peurungan kylpylähotellin sivuston kautta osoitteessa https://booking.peurunka.fi/reserve. Käytä meille annettua alennuskoodia ALLMOTO2021 varauksen yhteydessä saadaksesi valitsemasi majoitusvaihtoehdon Peurungan kanssa ennalta sovittuun tarjoushintaan.

Majoitusvaihtoehdot ovat runsaat; telttamajoituksesta, ryhmä- ja rivitaloasuntojen kautta aina hotellimajoitukseen asti. Alla muutama esimerkki majoitusvaihtoehdoista. Vaihtoehtojen runsauden vuoksi majoitushinnat esitetään tässä 2 hengen huoneissa henkilöä ja vuorokautta kohti.

  • Kylpylähotelli, 2 hh, 54,50 €/ hlö/ vrk,
    • Peurunkapihan rivitalohuoneet, 2 hh, 44,50€/hlö/vrk,
    • Huoneistohotelli Peurantähti, 2 hh, 75,00 €/hlö/vrk (Huoneistoon kuuluu mm. oma sauna. Majoittua voi enintään 4 henkilöä, jolloin hinta/hlö on edullisempi, 3 henkilöä 55 €/hlö/vrk tai 4 henkilöä 50 €/hlö/vrk).

Booking.peurunka.fi -sivuston kautta varauksen tekeminen tapahtuu huonekohtaisesti, yksittäisiä mies- tai naispaikkoja ei voi näiden sivujen kautta varata.

Majoitushintoihin sisältyvät aamiainen (paitsi telttamajoituksessa) sekä kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö.

Kylpylähotellin, rivitalohuoneiden tai huoneistohotellin majoituspakettien ostajille on tarjolla ennakkovaraajan etuna majoituksen yhteydessä buffet pöydästä lounas ja päivällinen -paketit: 1 lounas ja 1 päivällinen, hinta 35 €/hlö tai 2 lounasta ja 2 päivällistä, hinta 70 €/hlö. Ennakkovaraajan edun saa tekemällä majoitus- ja ruokailupakettivaraukset 28.6.2021 mennessä.

Majoitusvarauksen voi tehdä myös soittamalla / sähköpostitse Peurunkaan em. yhteystiedoilla ja  ilmoittaa samalla ruokailupaketin varauksesta.

Telttamajoitus on mahdollista omin teltoin Kylpylähotelli Peurungan alueella. Hinnat: 1 yö 20 €/hlö ja 2 yötä 25 €/hlö. Hinta sisältää kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön. Telttailijoille aamiaisen hinta on 10 €/hlö/kerta.

Telttamajoitusta ei voi varata em. booking.peurunka-sivulta. Telttailijoiden ruokailupaketteja ei myöskään voi varata nettivarauksen yhteydessä, joten näistä varaajan tulisi olla erikseen yhteydessä hotelliin, peurunka@peurunka.fi tai puh. 020 751 6300.

Tapahtumaan voi osallistua kokoaikaisesti taikka tulla paikalle päiväkävijänä.

Ohjelmasta

Viikonlopun ohjelma tarkentuu, mutta perinteinen ajelulenkki kuuluu asiaan, samoin runsaasti hengellistä antia ja motoristien yhteyttä.

Lisäksi kaikki Peurungan https://peurunka.fi/ aktiiviteetit — kuntopolut, korsumuseo, kylpylä, erilaiset hoidot jne. — ovat MOJ Meetingin ohjelman lomassa käytettävissä. Hoitoja voi ostaa omalla kustannuksella. Alueella on myös muita tapahtumia, joten tämän hetkisen tiedon mukaan lauantaina voi seurata saunanlämmityksen MM-kilpailua ja saunoa tapahtumajärjestäjien perimää pientä maksua vastaan.

MOJ-tapahtuma alkaa perjantaina klo 17:00 päivällisellä jatkuen klo 19:00 iltatilaisuudella ja päättyy sunnuntaina Laukaan kirkossa klo 13:00 alkavaan motoristikirkkoon ja kirkkokahveihin.

Ohjelmaan kuuluu myös lauantai-iltapäivällä kello 14.00 alkaen Gospel Riders 40+ ja MOJ 2021 kiitosjuhla , jossa esiintyvät Pekka Simojoki ja Heidi Simelius & Co.

Musiikista vastaavat MOJ tapahtuman muissa tilaisuuksissa :

Perjantai-ilta: Jani Lakonen ja Hannu Ala

Lauantai-ilta: Gospel Brothers (https://www.facebook.com/thegospelbrothers/).
Lisäksi on luvassa odottaa kerhomme omia muusikoita esiintymään.

Tapahtuman tilaisuudet (perjantai-iltana, lauantai-iltapäivällä ja iltana sekä sunnuntain aamupäivällä) pidetään Peurunka Areenalla, jossa meillä on käytössä turvaetäisyydet mahdollistava noin 720 neliömetrin tila.

Tapahtuman kulut

MOJ 2021 tapahtumasta ei peritä pääsymaksua. Osallistujille välttämättömät kulut muodostuvat suoraan Peurungalle maksettavista majoitus- ja ruokailumaksusta. MOJ 2021 tapahtuman järjestelykulut rahoitetaan merkittäviltä osin tälle vuodelle siirtyneen MOJ 2020 tapahtuman tarrojen (5 €/kpl)   ja paitojen (20 €/kpl)   myyntituloilla. Näitä ostamalla voit tukea tapahtumaa, joten varaathan käteistä mukaan.

Tiedustelut

Jos MOJ 2021 tapahtumasta tulee kysyttävää niin Gospel Riders Jyväskylän alueelta tiedusteluihin vastaa Martti Jantunen puh.040-5011762 tai martti.jantunen@kolumbus.fi.

Lisätietoja ja tarkennusta ohjelmasta ja muusta julkaistaan tarvittaessa näiden nettisivujen kautta www.gospelriders.fi

 

 

 

MOJ 2020 Tarra tai T-paita on ajaton ja arvokas muisto tapahtumasta, jota ei koskaan järjestetty. Molempia on vielä tilattavissa Kerhokaupasta ja myös ostettavissa paikan päältä MOJ 2021 tapahtumassa Peurungassa

 

 

 

 

Koronatilanteen huomioiminen

Järjestelytoimikunta on seurannut koronatilanteen kehittymistä, josta syystä Gospel Riders tapahtumakalenterissa viime syksystä olleen MOJ 2021 tapahtuman ilmoittelu aloitetaan vasta noin kuukautta ennen tapahtumaa.

Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten Covid 19- viruksen leviämisen ehkäisemiseksi Keski-Suomen alueelle antamia suosituksia ja määräyksiä. Tulethan paikalle oireettomana. Mikäli uusia viranomaissuosituksia tai määräyksiä annetaan ennen tapahtumia koronatilanteen heikkenemisen vuoksi niin nämä otetaan huomioon valmisteluissa jopa niin että huonoimmassa tapauksessa järjestäjät varaavat mahdollisuuden tilaisuuden peruuttamiseen.

Majoitusvaraukset voi booking.peurunka-sivustoilla olevien varausehtojen mukaan peruuttaa veloituksetta joka tapauksessa 7 vuorokautta ennen tulopäivää. Mikäli MOJ tapahtuma joudutaan peruuttamaan niin peruutusta koskeva päätös tehdään ennen tätä määräaikaa ja Peurungan kanssa on muutoinkin sovittu että koronatilanteen vuoksi tapahtuva peruutus ei aiheuta kuluja.