MOJ-meeting Kalajoki

14.-16.7.2017

 MOJ 2017 kutsuu! 

Olet lämpimästi tervetullut Kalajoen Kristilliselle Opistolle Gospel Ridersin MOJ 2017 -juhlaan. Luvassa on viikonloppu täynnä Sanaa, musiikkia, hyvää ruokaa ja erinomaista seuraa Taivaan Isän hellässä huolenpidossa.

Saapuminen:
Perjantaina tulevat ohjataan Opistolle kontrollipisteen kautta. Piste on Hiekkasärkkien tsasounalla, Matkailutie 249 (Kalajoki). Kontrollipisteellä ja Opiston vastaanotossa päivystetään klo 14–22. Jos ehdit paikalle vasta myöhemmin yöllä, otathan etukäteen yhteyttä Opistolle, niin saamme sinulle yösijan järjestettyä!

Lauantaina saapuvat tulevat suoraan Opistolle, osoite Kasarmintie 2.

Maksut: 
Osallistumismaksut maksetaan Opistolle tullessa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Myös laskutuksesta on mahdollista sopia Opiston toimiston kanssa ennen tapahtumaa.

Majoittuminen: 
Tason 1 ja 1b (Toivola, uusi asuntola) majoitushinta sisältää lakanat ja pyyhkeet. Jos olet varannut tason 2 (vanha asuntola) majoituksen, otathan omat liinavaatteet mukaan. Huoneissa on omat suihkut.

Yhteismajoituksessa yöpyville varataan patjoja, mutta tuothan oman makuupussin/peiton ja tyynyn. Teltan voi pystyttää Opiston pihamaalle tai alas jokirantaan. Yhteismajoituksessa ja omassa teltassa yöpyvät voivat käyttää Toivolan alakerran yhteisiä kylpyhuoneita. Saunat lämmitetään molempina iltoina.

Tärkeitä puhelinnumeroita:

Opiston toimisto 08 4639 200 Esim. majoitukseen ja ruokailuun liittyvät kysymykset arkisin klo 8–15.45

Kurssipäivystäjä 044 4639 201 Käytännön asiat tapahtuman aikana

Reijo Ruotsalainen 040 0562 088 Kontrollipiste, ohjelmaan liittyvät kysymykset

Timo Qvist 044 3230 911 Ohjelmaan liittyvät kysymykset

Opistolla kohdataan!

Kalajoki

Paikka: Kalajoki
– Tarkistuspiste Hiekkasärkillä.

Osoite: Matkailutie 199, 85100 Kalajoki

Gospel Riders -moottoripyöräkerhon järjestämä vuosittainen kokoontumisajo MOJ-meeting (Message of Joy) on tulevana kesänä Kalajoen kristillisellä opistolla. Kaikki motoristit ovat tervetulleita sinne. Kyseessä on Suomen suurin kesäloman viettopaikka, Kalajoen hiekkasärkät ja JukuPark. Perheen lomanvieton voi hyvin yhdistää tähän tapahtumaan.
MOJ-meetingin tarkastuspiste on Hiekkasärkillä, josta motoristit ohjataan tapahtumapaikalle.
Lupaamme osallistujille parhaan ruoan, parhaan majoituksen ja parhaan ohjelman! Jos voisimme, tarjoaisimme myös parhaan ilman. Mutta niistä riippumatta meille tulee paras MOJ sitten Larsmon 2011, sillä sisätiloja riittää. Tapahtuman järjestelyvastuussa on tänä vuonna GR Botnia.
7xSF 2017 -operaatio päättyy Kalajoelle, ja sen päätöstilaisuus on MOJ-meetingin alussa, perjantai-iltana. Joten kaikki mukaan jo silloin kuulemaan, miten operaatio Sata lasissa onnistui.
Joten TERVETULOA Kalajoelle!

 

 

Moj Kalajoella 14-16.7.2017

Moj Kalajoella 14-16.7.2017