Toimintasuunnitelma

Gospelriders Jyväskylän alueen

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Leimaa antavaa alkavalle vuodelle 2021 on alueellamme järjestettävä MOJ- tapahtuma, joka oli tarkoitus järjestää jo 2020, mutta jouduttiin Korona-pandemian vuoksi perumaan

  • Tätä varten perustettu järjestelyihin sitoutuneiden työryhmä on toiminut jo vuoden 2020 tapahtumaan tähdäten, mutta ollut sen perumisen jälkeen tauolla. Ryhmä aktivoituu taas tilanteen seljetessä toivon mukaan alkuvuodesta.
  • MOJ -tapahtumapaikaksi olemme valinneet kylpylähotelli Peurungan Laukaassa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.
  • Tapahtuman suunnittelua jatketaan vuoden 2020 perutun mallin mukaan, jossa on jo runsaasti valmista toteutettavaksi. Kevään kuluessa ja pandemian aiheuttaman epävarmuuden poistuessa työn tahti tiivistyy. Tämä edellyttää jatkuvaa säännöllistä yhteistyötä.

 

Keskiviikkoiset kerhoillat ovat olleet pandemian aiheuttamien kokootumisrajoitusten vuoksi tauolla, mutta käynnistyvät tilanteen niin salliessa kerhohuoneellamme osoitteessa Telkäntie 2 C. Iltojen sisältöä kehitämme hengellisesti, tiedollisesti ja kulttuurillisesti. Ajokelien alkaessa näiden oheen järjestämme ryhmäajoja ja vierailuja.

 

Helsingin MP-messut 2021 järjestetään virtuaalisesti. Otamme niihin osaa kukin tahollamme.

 

Kevätkaudella Jyväskylässä on perinteisesti olleet Rompepäivä ja Keski-Suomen Moottoripyoränäyttely, joissa Gospelridersilla on ollut osastonsa. Vuoden 2021 osalta nämä ovat hyvin epävarmoja.

 

Pidämme jäseniämme tietoisina ja kannustamme osallistumaan kerhon valtakunnallisiin Zoom-nettikokouksiin. Samoin tuleviin kevät- ja syyskokouksiin sekä huolto- ja vastuunkantajapäiville.

 

Parina keväänä olemme järjestäneet seurakuntavierailun Tammijärvelle. Aika näyttää tuleeko se mahdolliseksi tänä vuonna

 

Osallistumme ryhmänä lähialueilla mahdolliseksi tuleviin motoristikirkkoihin.

 

EMC-rally 2021 Norjassa on herättänyt jäsenistössämme kiinnostusta. Jos suinkin mahdollista, osallistumme siihen ryhmänä.

 

Vesalan leirikeskus on rakennustöiden vuoksi edelleen suljettuna. Järjestämme sopivaksi osoittautuvana ajankohtana syksyisen motoristikirkon vuoden 2020 mallin mukaan jälleen Koivuniemessä tai vastaavassa paikassa.

 

Kehitämme resurssien mukaan vierailuja rippikoulu- ja muilla nuorten leireillä ja tapahtumissa.

 

Lisäämme vierailuja ja yhteistyötä toisten Gospelriders-alueiden kanssa ja toimimme yhteistyössä muiden toiminta-alueemme moottoripyöräkerhojen kanssa.

 

Pikku-joulu jäi kuluneena vuonna juhlimatta. Vietämme sitä toivottavasti vuonna 2021.