Operaatio Seitsemän kaupunkia

Seuraavaksi 9.-11.8.2019 Kemi, Tornio ja Haaparanta.

Operaatio Seitsemän kaupunkia

Operaation nimi viittaa Suomen seitsemään kaupunkiin, joihin olisi tarkoitus järjestää moottoripyöräaktio Gospel Riders -moottoripyöräkerhon ja paikallisten seurakuntien kanssa. Etusija annetaan niille paikkakunnille, jotka luontevasti tekevät yhteistyötä yli kirkkokuntarajojen, onhan Gospel Riders myös yhteiskristillinen kerho.

Ensimmäinen paikkakunta, johon moni Gospel Riders -motoristi osallistui, oli Järvenpää, viikko jälkeen juhannuksen 28.–20.6.2019. Olimme paikalla jo perjantai-iltana eri puolilla Järvenpäätä 7xSF:stä tutuilla ryhmillä. Pitäisimme esillä evankeliumin asiaa myös lauantaina puheen, todistusten ja musiikin voimalla ja kutsuisimme ihmisiä lauantai-iltana pidettävään evankeliointitapahtumaan Järvenpäässä.

Kesällä 2019 on kaksi paikkakuntaa operaation piirissä.
Toinen paikkakunta on vuonna 2019 Kemi-Tornio ja Haaparanta 9.–11.8.2019. Silloin olemme pohjoisessa ja jakaudumme näihin kaupunkeihin.

Jos olet kiinnostunut tästä Seitsemän kaupunkia -operaatiosta, niin ole yhteydessä Reijo Ruotsalaiseen 0400 562 088 tai reijo.ruotsalainen@gospelriders.fi.

 

OHJELMA Kemi-Tornio ja Haaparanta:

Pienet muutokset ovat mahdollisia!

Evankeliumin julistaminen Merilapissa. Järjestetään kohtaamisia evankeliumin äärellä kaduilla. Järjestetään tilaisuuksia, jotka sisältävät musiikkia, todistuksia ja puheita. Sisältönä kokouksissa evankeliumin perustotuudet, oppikysymykset rajataan pois. Toiminta järjestetään yhdessä paikallisten seurakuntien ja Gospel Riders moottoripyörä kerhon kanssa.

Pe, klo 18.00-20.00 Kemin sisäsatama Rantabulevardi 94100 Kemi, ja illalla majoitukseen Antinsaaren Leirikeskukseen, Antinsaarentie 65.

La klo 13.00 alkaen Tornio, Rajalla (varattu 12.00 alkaen) Rajalla Kauppakeskus, Victoriantori

La klo 18.00 alkaen (varattu sa 17: 30-22:30) Haaparanta Kaupunginpuisto 

Illanvietto saunominen / makkaranpaisto Tornio, Antinsaari

Sunnuntai klo 12.00-14.00 Kemin sisäsatama 

Sunnuntai n. klo 16.00 Kemin sisäsatama. Majoittautuminen su-ma: Koulukatu 6, Kemi

GR vastaa ohjelmasta ja jakaa ev. materiaalia ja kohtaa ihmisiä! Näistä tilaisuuksita tulee todella hyviä. kävimme etukäteen katsastamassa paikat ja todella hyvältä näytti! Tänne kannattaa ehdottomasti lähetä mukaan. 30 ensimäiselle varattu majoitus leirikeskuksessa ja ruoka kohteissa, mutta jos teitä tulee enemmän, niin kaikille järjestyy! 🙂
(Vinkkkinä, että tuosta on yhä jatkaa ajoa sitten Lapiin tai Norjaan!)

Järjestävät seurakunnat:
Kemin Helluntaiseurakunta
Tornion Helluntaiseurakunta
Tornion Evankelisluterilainen seurakunta
Tornion Vapaakirkko
Haaparannan suomenkielinen helluntaiseurakunta – Filadelfia
Mahdollisesti myös ruotsinkielinen ev.lut kirkko Haaparannassa

Kiitos sinulle joka osallistut tähän. Olet tervetullut!
Seitsemän kaupunkia -operaatio Kemi-Tornio 9.-11.8.2019

Sanomaa satuloista käsin

Mediatiedote jaettavaksi 11.7.2019!

Kristillisiin arvoihin pohjautuva Gospel Riders –moottoripyöräkerho toteuttaa tänä kesänä kaksi Seitsemän kaupunkia -kampanjaa yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Tarkoitus on järjestää tapahtumia kaikkiaan seitsemässä kaupungissa muutaman vuoden aikana.

Seitsemän kaupunkia -kampanjat pitävät sisällään ihmisten kohtaamisia toreilla ja kaduilla sekä seurakuntien tiloissa pidettäviä tilaisuuksia. Niissä kerrotaan tasokkaan musiikin ja omakohtaisten kertomusten keinoin elämän tärkeimmistä arvoista ja asioista sekä liikenneturvallisuudesta ja vastuullisesta liikennekäyttäytymisestä. Tapahtumien yhteydessä voi saada myös tietoa erilaisista moottoripyörämerkeistä ja –malleista sekä alan kehityksestä.

Tapahtumissa tekevät Gospel Riders –kerhon kanssa yhteistyötä puolenkymmentä alueen seurakuntaa sekä luterilaisen kirkon että vapaiden suuntien piireistä. Vuonna 1980 perustettuun Gospel Riders –kerhoon kuuluu noin 950 jäsentä kaikkialla Suomessa.

Tämän vuoden ensimmäinen Seitsemän kaupunkia -tapahtuma oli kesäkuun lopussa Järvenpäässä. Tällä hetkellä ovat käynnissä elokuun toisena viikonloppuna 9.-11.7. Kemin, Tornion ja Haaparannan seudulla pidettävien tapahtumien järjestelyt. 

– Tavoitteena on kohdata näiden tapahtumien kautta tuhansia ihmisiä. Väkeä on liikkeellä, koska Meri-Lapissa on samaan aikaan useita suurta yleisöä kokoavia tapahtumia, Seitsemän kaupunkia –tapahtumien koordinaattori, mediaevankelista Reijo Ruotsalainen toteaa.

PeeTee Juntumaa

Lisätietoja:

Reijo Ruotsalainen
puh. 0400 562088
reijo.ruotsalainen@gmail.com

Seitsemän kaupunkia
(Herra on pyhä)

Seitsemän kaupunkia kuulla nyt saa  
Jumala vielä ihmistä rakastaa  
vuoksi Jeesuksen työn Hän armahtaa  
ja katuvan syntisen pelastaa  
Seitsemään kaupunkiin kulkee tiemme
sanomaa yhdessä eteenpäin viemme
veri Jeesuksen synnit sovittaa
ja katuvan syntisen pelastaa

Herra on suuri, Herra on pyhä,
totuus tuo vanha  on  voimassa yhä
Jumalan edessä ei kukaan  voi kestää
synti on suuri, se pelastuksen estää
ainoa toivo on Jeesuksen vuotanut veri

Seitsemän kertaa on mahdollisuus
löytää nyt elämään suunta uus
armo Jumalan synnit puhdistaa
ja katuvan syntisen pelastaa

Herra on suuri, Herra on pyhä,
totuus tuo vanha  on  voimassa yhä
Jumalan edessä ei kukaan  voi kestää
synti on suuri, se pelastuksen estää
ainoa toivo on Jeesuksen vuotanut veri

©2019 säv Juha Siermala, san. Jose Piippo
sov.Esa Anttila, tuottaja Timo Röning

ILMOITTAUTUMINEN

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia täyttää