Operaato 7-kaupunkia

Oparaatio 7-kaupunkia starttaa Järvenpäästä 28-30.6.2019

Operaation nimi viittaa Suomen seitsämään kaupunkiin joihin olisi tarkoitus järjesää moottoripyöräaktio Gosple Rides moottoripyöräkehon ja paikallisten seurakuntien kanssa. Etusija annataan niille paikkaunnille jotka luontevasti tekevät yhteistyötä yli kirkkokuntarajojen, onhan GR myös yhteiskristillinen kerho.

Ensimmäinen paikkakunta johon mahdollisimman moni gospelriders motoristi osallistuu on Järvenpää viikko jälkeen juhannuksen 28.-20.6.2019. Tarkoitus olisi että olisimme paikalla jo perjantai-iltana eripuolilla Järvenpäätä 7xSF:stä tutuilla ryhmillä. Pitäisimme esillä myös lauantaina puheen, todistusten ja musiikin voimalla evankeliumin asiaa ja kutsuisimme ihmisiä lauantai-iltana pidettäävään evankeliointitapahtumaan Järvenpäässä.

Tarkoitus ja suunitelma on että kesällä 2019 olisi kaksi paikkakuntaa operaation piirissä. Toista paikkauntaa ei ole vielä päätetty, mutta ajankohta voisi olla elokuu. Jokatapaukseessa jokin pohjoisemassa oleva voisi olla hyvä. 

Jos olet kiinostunut tästä opetaatiosta 7-kaupunkia, niin ole yhteydessä Reijo Ruotsalaiseen 0400 562 088 tai reijo.ruotsalainen@gospelriders.fi. Musiikikoordinaatiosta vastaa Esa Anttila 040 752 5775.