Kerho

 

Gospel Riders -moottoripyöräkerho ry

Gospel Riders tarjoaa motoristeille mahdollisuuden liittää moottoripyöräilyn ja kristillisen uskon luontevalla tavalla toisiinsa. Tavoitteinamme on tukea jäsentemme hengellistä kasvua ja kehittää heidän vastuuntuntoaan ja ajotaitoaan liikenteessä. Meitä on jo noin 1.000 eri kristilliseen kirkkokuntiin kuuluvaa jäsentä. Toimimme yhteiskristillisellä periaatteella toinen toistamme kunnioittaen. Kaikki tilaisuutemme ja kokoontumisajomme ovat päihteettömiä.  Jäseneksi liittyviltä edellytetään kiinnostusta moottoripyöriin ja kristilliseen toimintaan. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Motoristikirkot

Gospel Riders järjestää yhdessä paikallisten moottoripyöräkerhojen ja seurakuntien kanssa motoristikirkkoja, jotka perineteisesti vetävät hyvin väkeä. Tunnetuin näistä on Liedon motoristikirkko, joka merkitsee monille ajokauden ”virallista” avausta. Motoristikirkoista on lisätietoa Toimintakalenterissa.

Motoristiraamattu

Kerhon yhtenä tarkoituksena ja suurena mahdollisuutena on ni­men­sä mukaisesti levittää kristillistä ilosanomaa motoristien keskuudessa. Kerhollamme oli jo joi­ta­kin vuosia ollut unelma laatia useiden muiden Euroopan maiden tapaan myös suo­ma­lai­sille motoristeille oma taskukokoinen Motoristiraamattu. Tämä unelma toteutui helmikuussa 2007, kun ”TÄSSÄ ON TIE – Motoristiraamattu” julkaistiin.

”TÄSSÄ ON TIE – Motoristiraamattu” sisältää koko Uuden Testamentin ja Psalmit se­kä motoristien henkilökohtaisia todistuksia uskoontulostaan värivalokuvineen. Lisäksi kirjassa on muu­ta­mia hengellisiä lauluja, virsiä ja rukouksia.

”TÄSSÄ ON TIE – Motoristiraamattuja” jaamme maksutta eri puolilla Suomea moottoripyöränäyttelyissä ja kokoontumisajoissa sekä mo­to­ris­tien henkilökohtaisissa tapaamisissa.

Motoristiraamattu on saavuttanut oletettuakin suuremman suosion, ja jaossa on jo viides painos. Yhteensä Motoristiraamattuja on jaettu jo yli 100.000 kpl. Kirjan voit tilata maksutta omalta aluevastaavaltasi. Yhteystiedot löydät sivustolta.

HUOM. Uusi Motoristipainos on jälleen työnalla ja keräämme siihen varoja täällä!

Motoristipastorit

Gospel Riders motoristipastorit palvelevat jäsenistöä ja muita ihmisiä yksityisesti ja myös sanassa eri tapahtumissa ja motoristikirkoissa. Motoristipasterien yhteystiedot löytyvät sivustolta.

Rippikoulu- ym. leirit

Pyydettäessä vierailemme mahdollisuuksien mukaan rippikoululeireillä ym. kertomassa itsestämme ja uskostamme. Jos olet kiinnostunut pyytämään meitä vierailulle, ota yhteyttä aluevastaaviin. Paikalle päräyttävä motoristijoukko on poikkeuksetta herättänyt kiinnostusta.

Musiikki

Gospel Riders -moottoripyöräkerho palvelee musiikissa useilla solisteilla ja muutamilla bändeillä.Tälle sivustolle kerätään toiminnan esittelyä ja bändien sekä solistien yhteystietoja.

Moottoripyöränäyttelyt

Gospel Riders on mukana eri puolilla maata järjestettävissä moottoripyöränäyttelyissä. Kerromme kerhomme jatkuvasti kasvavasta toiminnasta. Luomme ystävyyssuhteita eri kerhoihin ja muihin motoristeihin. Jaamme muun muassa Motoristiraamattuja ja Tässä on tie -lehtiä ilmaiseksi kaikille halukkaille.

Tallitoiminta

Alueosastot järjestävät kerhoiltoja ja paikallisia ajeluja oman suunnitelmansa mukaan. Tutustu lähelläsi sijaitsevan alueosaston toimintaan, yhteystiedot ja tapahtumia täällä! Tule rohkeasti mukaan.

Yhteiset kokoontumiset

Gospel Riders järjestää vuosittain useita kokoontumisajoja. Tarkemmat ajankohdat ja lisätietoa Toimintakalenteristamme. Kuten kaikki muutkin tapahtumamme, kokoontumisajomme ovat päihteettömiä ja koko perheelle sopivia. Message of Joy -meeting (MOJ-meeting) heinäkuun toisena viikonloppuna, paikka vaihtuu vuosittain. 70 North, One Christ (70N, 1C) yhdessä Preacher MC:n kanssa heinäkuun kolmantena viikonloppuna Lapiosalmen eräleirikeskuksessa Posiolla. Osallistumme joukolla European Motorists for Christ -Rallyyn (EMC Rally) elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, paikka vaihtuu vuosittain. Osallistumme myös joihinkin muiden kerhojen järjestämiin kokoontumisajoihin Suomessa. Tervetuloa tutustumaan!

Ajokoulutus

Gospel Riders -moottoripyöräkerhon tavoitteena on kehittää jäsentensä vastuuntuntoa ja ajotaitoa liikenteessä. Ennakoivan ajon kurssiemme opettajat ovat käyneet Liikenneturvan koulutuksen ja saaneet vastaavan hyväksynnän tai ovat ammatiltaan liikenneopettajia. Kerhossamme on myös valmiuksia järjestää ajokoulutusta moottoriradalla Suomen Moottoripyöräkouluttajat – SMOK ry:n koulutuksen saaneen opettajan johdolla. Kurssit ovat Toimintakalenterissa. Kysy kursseistamme aluevastaavaltasi. Joitain paikkoja on voitu tarjota myös kerhoon kuulumattomille.

Ajotapahtumat

Gospel Riders järjestää ajokauden mittaan useita yhden tai useamman päivän ajotapahtumia, kuten esimerkiksi Soralenkki, Gospel Riders -Saaristoajo, Turkulaisten harharetket, Arin ajo, Botnia-ajo, Elolenkki ja Nylon Bull -ajo. Kaikki tapahtumamme ovat päihteettömiä ja koko perheelle sopivia. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja Toimintakalenterista.

Endurot

Matkaendurot tai ainakin jotkin niistä ovat liikkeellä vuoden ympäri. Talvitoiminta matkaenduropuolella on ollut hieman satunnaista. Talviralliin on osallistuttu muutaman pyörän voimin. Varsinaisen ajokauden aikana järjestetään muutamia huippuhyviä matkaendurotapahtumia, joista tiedotetaan Toimintakalenterissa (joskus lyhyelläkin varoitusajalla).Muutoin osallistumme kerhon yhteiseen toimintaan. Yhteisissä tapahtumissa voidaan harkinnan mukaan järjestää osioita sorasta tykkääville. Matkaendurokoulutusta on järjestetty ja suunnitteilla taas! Kilpa- ja harraste-endurot ovat taatusti käytössä ympäri vuoden! Kärme Kustaan kiemuroihin on osallistuttu joukkueella ja Päitsilläkin nähtäneen GR-värejä.

Mediat

Gospel Riders hyödyntää mediaa ja tuottaa lehtiä (mm. Tässä on tie 2016), videoita. GR viestittää myös uudistuneella internetsivustolla toiminnastaan. Uudistuva Gospel Riders -lehti jaetaan 6 x vuodessa jäsenistölle internetin kautta.