7xSF 2018 Operaatio: Se on Täytetty!

Tervetuloa mukaan 7xSF operaatioon 2018.

Operaation nimi on Se on Täytetty! Operaatio starttaa Keuruulta juhannuksena 23.6.2018 ja päättyy MOJ tapahtumaan Lahteen 13.7.2018. Ryhmiä on tänä vuonna 7 joista yksi on ruotsinkielinen.

Yhteistyössä:

 7xSF 2017

 

BotnialaisiaOlet ehkä törmännyt viime vuosien aikana jossain mutkassa tai paikassa aluksi oudolta tuntuneeseen koodiin 7xSF. Tunnus on suomennettuna Seitsemän kertaa Suomi Finland. Se tarkoittaa Gospel Riders -moottoripyöräkerhon seitsemänä vuonna toistettavaa kampanjaa, jonka puitteissa kierretään Suomea erityisessä tarkoituksessa. 7xSF-kampanjan sanoma on toisaalta ollut joka vuosi sama — kutsu Jeesuksen Kristuksen seuraamiseen — toisaalta joka vuodella on ollut oma teemansa tunnusväreineen. Tämän vuoden teema on Sata lasissa ja tunnusväri on Valko / Sini. Jokainen vuosi on myös tuonut yhden uuden 7xSF-ryhmän kiertämään maata.
Liikkellä on vuonna 2017 jo 6 ryhmää.

Juhannuksesta kolme viikkoa eteenpäin

Kaikkia 7xSF-ryhmiä yhdistävät yhteiset lähtö- ja paluutapahtumat. Ryhmät starttaavat tänä vuonna juhannuksena, 24.6., Iso Kirja-opistolta Keuruulta. Sieltä ne hajaantuvat omille tahoilleen. Yksi liikkuu perinteiseen tapaan pohjoisen paikkakunnilla aivan Lapin perukoita myöten. Muut liikkuvat etelämpänä ennalta laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Tänäkin vuonna on tarkoitus pitää noin sadalla paikkakunnalla ulkoilmatapahtumia yhteistyössä seurakuntien ja muiden kristillisten yhteisöjen kanssa. Monissa kaupungeissa ja paikoissa 7xSF-tapahtumasta on muodostunut jo miltei perinne. Myös ripari-, lastenleiri- ynnä muita vierailuja tulee olemaan ryhmien ohjelmissa. 7xSF 2017 päättyy perjantaina 14.7. GR-kerhon vuotuiseen päätapahtumaan MOJ-meetingiin Kalajoelle. Lyhenne tulee sanoista Message of Joy, Ilosanoma. Kaikille motoristeille avoin MOJ järjestetään tänä vuonna Kalajoella. Lisätietoa löydät Gospel Riders -kerhon nettisivuilta.

PeeTee Juntumaa

Ilmoittautumalla mukaan kaavakeen kautta olet oikeutettu ilmaisiin bensoihin, ruokaan ja majoitukseen.

Ilmoittaudu ajoon täältä.

Kun teette varustehankintoja suosikaa tätä yritystä joka auttaa meitä monella tapaa.

www.xlmoto.fi

MC-CLUB GOSPEL RIDERS FIN -20 EUR – MIN PURCHASE 150€

Tällä koodilla saa 150 euron ostoksesta 20 euroa alennusta!

koodi= A24G4GVR

 

MC-CLUB GOSPEL RIDERS FIN -50 EUR – MIN PURCHASE 300€

Tällä koodilla saa 300 euron ostoksesta 50 euroa alennusta!

koodi= 24Z7Z7X4

 

MC-CLUB GOSPEL RIDERS FIN -100 EUR – MIN PURCHASE 500€

Tällä koodilla saa 500 euron ostoksesta 100 euroa alennusta!

koodi= 4Z3L3LBE

Tunnusbiisi 2017 Operaatio Sata lasissa.
Esa Anttila ja Jose Piippo

Sata lasissa -biisin musiikki ryhmien käytöön!

Tilaa kannatuspaidat ja tarrat tämän sivun kautta!

Näillä paidoilla ja tarroilla ja muilla tuotteilla tuetaan kokonaisuudessaan 7xSF operaatiota. Operaatio yli 100 paikkakunnalla vaatii hieman varoja joita keräämme näillä. Ole yhteydessä hankinta asioissa 7xSF koordinaattoriin. Paidan hinta on 25€ + pk. Tarran hinta on 20 € + pk.

Voit maksaa kannatustuottetteet ym. GR:n tilin kautta:

FI50 4503 0010 2263 34 Viite: 7773
Lähetä vain sähköpostilla kuitti maksusta, niin tilaamasi tuote tulee postissa.
Lisää postikuluja n. 4 euroa.