Perustietoa operaatiosta 7xSF 2018 Se on täytetty

Kokoontuminen Kupittaalle ennen paraatiajoa Lietoon

Lehdistötiedote:

10.3.201

Kierros vielä ja se on täytetty

Gospel Riders –moottoripyöräkerhon seitsenvuotinen 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland) –kampanja kaartaa ensi kesänä loppusuoralle ja ruutulipulle. Seitsemäs ja viimeinen 7xSF -kierros käynnistyy juhannuksena Keuruulla. Seitsemän ryhmää suuntaavat etupyöränsä eri puolille Suomea ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti. Listoilla on jälleen noin sata paikkakuntaa. Kampanja päättyy heinäkuun puolivälissä Hollolassa pidettävään GR-kerhon vuosittaiseen päätapahtumaan MOJ-meetingiin (Message Of Joy).

Satoja motoristeja kokoavat 7xSF-kiertueet alkoivat vuonna 2012 yhden ryhmän voimin teemalla Operaatio Jeriko. Teema vaihtui vuosittain, ja ryhmiä lisättiin yksi per vuosi. Toisen vuoden kampanja hurahti Selvä reitti –teeman alla, ja seuraavina vuosina olivat vuorossa Miehen tie, Vaihda kaistaa, Yksi tie ja Sata lasissa. Tämän viimeisen 7xSF-kampanjan teema Se on täytetty viittaa kahteen asiaan:

Kesällä saa täyttymyksensä alun perin Reijo Ruotsalaisen saama unelma kiertää Suomea seitsemänä vuonna moottoripyöräjoukolla kristillisen sanoman kanssa. Teeman toinen merkitys tähtää suoraan kristinuskon ytimeen: Jeesus Kristus huusi se on täytetty! kuollessaan ristillä ihmiskunnan syntien tähden. Maassamme on paljon toivottomuutta, täyttymättömiä unelmia sekä pettyneitä ja petettyjä ihmisiä. Peli ei ole kuitenkaan vielä menetetty. Koska Jumala välittää jokaisesta ihmisestä, gospelriderit liputtavat kampanjassaan toivon ja sen täyttymyksen sanomaa.

Liikkeellä on tänä vuonna todennäköisesti ennennäkemättömän suuri joukko, joten moottorien pärinää ja murinaa riittää. Se on täytetty –sanoma tavoittaa tuhansittain ihmisiä sadalla paikkakunnalla kaikkialla Suomessa.

PeeTee Juntumaa

Infot ja yhteydet:
Saat lisätietoa operaatiosta

Tiedottajaltamme
Pee Tee Juntumaalta
Puh. 0414303000

Tai koordinaattorilta
Reijo Ruotsalaiselta
Puh. 0400 562088

Voit seurata matkamme etenemistä myös Järviradion kautta
Ma, Ke, Pe klo 12.15

Matkan videot löytyvät täältä
Kuten edellistenkin matkojen

TULOSTA OPERAATION JULISTE!
A3 juliste