7xSF 2018 Operaatio: Se on Täytetty!

Tervetuloa mukaan 7xSF operaatioon 2018.

Operaation nimi on Se on Täytetty! Operaatio starttaa Keuruulta juhannuksena 23.6.2018 ja päättyy MOJ tapahtumaan Lahteen 13.7.2018. Ryhmiä on tänä vuonna 7 joista yksi on ruotsinkielinen.

TULOSTA OPERAATION JULISTE!
A3 juliste

Yhteistyössä:

 7xSF 2018

 

Botnialaisia

Kierros vielä ja se on täytetty

Gospel Riders –moottoripyöräkerhon seitsenvuotinen 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland) –kampanja kaartaa ensi kesänä loppusuoralle ja ruutulipulle. Seitsemäs ja viimeinen 7xSF -kierros käynnistyy juhannuksena Keuruulla. Seitsemän ryhmää suuntaavat etupyöränsä eri puolille Suomea ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti. Listoilla on jälleen noin sata paikkakuntaa. Kampanja päättyy heinäkuun puolivälissä Hollolassa pidettävään GR-kerhon vuosittaiseen päätapahtumaan MOJ-meetingiin (Message Of Joy).

Satoja motoristeja kokoavat 7xSF-kiertueet alkoivat vuonna 2012 yhden ryhmän voimin teemalla Operaatio Jeriko. Teema vaihtui vuosittain, ja ryhmiä lisättiin yksi per vuosi. Toisen vuoden kampanja hurahti Selvä reitti –teeman alla, ja seuraavina vuosina olivat vuorossa Miehen tie, Vaihda kaistaa, Yksi tie ja Sata lasissa. Tämän viimeisen 7xSF-kampanjan teema Se on täytetty viittaa kahteen asiaan:

Kesällä saa täyttymyksensä alun perin Reijo Ruotsalaisen saama unelma kiertää Suomea seitsemänä vuonna moottoripyöräjoukolla kristillisen sanoman kanssa. Teeman toinen merkitys tähtää suoraan kristinuskon ytimeen: Jeesus Kristus huusi se on täytetty! kuollessaan ristillä ihmiskunnan syntien tähden. Maassamme on paljon toivottomuutta, täyttymättömiä unelmia sekä pettyneitä ja petettyjä ihmisiä. Peli ei ole kuitenkaan vielä menetetty. Koska Jumala välittää jokaisesta ihmisestä, gospelriderit liputtavat kampanjassaan toivon ja sen täyttymyksen sanomaa.

Liikkeellä on tänä vuonna todennäköisesti ennennäkemättömän suuri joukko, joten moottorien pärinää ja murinaa riittää. Se on täytetty –sanoma tavoittaa tuhansittain ihmisiä sadalla paikkakunnalla kaikkialla Suomessa.

PeeTee Juntumaa

Tilaa kannatuspaidat ja tarrat tämän sivun kautta!

Näillä paidoilla ja tarroilla ja muilla tuotteilla tuetaan kokonaisuudessaan 7xSF operaatiota. Operaatio yli 100 paikkakunnalla vaatii hieman varoja joita keräämme näillä. Ole yhteydessä hankinta asioissa 7xSF koordinaattoriin. Paidan hinta on 25 € + pk. Tarran hinta on 20 € + pk.

Voit maksaa kannatustuottetteet ym. GR:n tilin kautta:

FI50 4503 0010 2263 34 Viite: 7773
Lähetä vain sähköpostilla kuitti maksusta, niin tilaamasi tuote tulee postissa.
Lisää postikuluja n. 4 euroa.